אודות
פיצה קטורזה בנתניה היא פיצה נפוליטנית בטאבון אבן מסורתי. המסעדה הכשרה למהדרין ממוקמת בלב העיר, במיקום נגיש ונוח, ומציעה חוויה אותנטית ומיוחדת של מטבח נפוליטני.
במרכז המסעדה עומד טאבון אבן, שבו נאפות כל פיצות המסעדה בטמפרטורות גבוהות, כמקובל במסורת הנפוליטנית. את הקמח ואת רוטב העגבניות אנו מייבאים מארץ המגף כאשר את העגבניות תמר אנו טוחנים במקום והבצק נעשה ללא שמן וסוכר כלל, מה שמבטיח איכות וטריות מושלמת בכל נגיסה.
התפריט העשיר והמגוון מציע לא רק פיצות נפלאות, אלא גם מגוון רחב של מנות פסטה ורביולי, סלטים ולחם שום. כל מנה מוכנה בקפידה ובמיומנות על ידי צוות המטבח המנוסה, תוך שימוש בטכניקות בישול מסורתיות ובחומרי גלם טריים ואיכותיים.
מעבר לאיכות המטבח, המסעדה מציעה חוויה מלאה עם אווירה נעימה ומשפחתית. השירות חם ואדיב, והלקוחות יכולים להרגיש בבית בזכות האווירה הביתית והנעימה. בין אם מדובר בארוחת ערב רומנטית או ארוחת צהריים עם המשפחה, פיצה קטורזה היא המקום המושלם להנות מטעמים איטלקיים אותנטיים.